Tolino Vision 5

De Tolino Vision 5 is de zesde e-reader die Tolino heeft uitgebracht en kost zo’n €179,00. Hieronder leggen wij uit waarom u de Tolino Vision 5 wel of niet zou moeten aanschaffen.

Inmiddels is er ook een opvolger van de Tolino Vision 5, meer informatie daarover vind je in onze post over de Tolino Vision 6!

Waarom kiezen voor de Tolino Vision 5?

Qua prijs is de Tolino vision 5 vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Kobo Aura H2O. De Tolino Vision 5 is uitgebracht in oktober 2019, en is in februari 2020 door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste e reader. Deze e reader Tolino Vision 5 kreeg een score van 7,8, maar waarom? De Tolino Vision 5 maakt gebruik van de Smartlight techniek. Smartlight houdt in dat de schermverlichting zich automatisch aanpast aan het tijdstip van de dag waardoor uw bioritme niet in de war raakt. Daarnaast heeft de Vision 5 heeft een 7 inch scherm met touchscreen. Deze e-reader is slechts in één kleur beschikbaar, namelijk zwart. Door het slimme design is het mogelijk om de Tolino Vision 5 zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Met het geheugen van 8GB is er verder voldoende opslagruimte aanwezig.

Voordelen van de Tolino Vision 5 e-ereader

De Tolino Vision 5 is natuurlijk niet zomaar als beste e-reader getest door de Consumentenbond. Hieronder staan een aantal voordelen die de Tolino Vision 5 e-reader te bieden heeft, zodat u zorgeloos van uw boeken kunt genieten!

  • Fysieke knoppen. De Tolino Vision 5 is de eerste e-reader met een scherm van 7 inch die naast een touchscreen ook fysieke knoppen heeft.
  • Waterbestendig. De Tolino Vision 5 is waterbestendig tot een diepte van 2 meter. Zo kunt u hem zorgeloos overal mee naartoe nemen.
  • Handige extra opties. De Tolino Vision 5 heeft in haar systeem een aantal extra opties zoals een woordenboek of een vertaalfunctie, om het lezen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De Tolino Vision 5 is net als alle andere e readers wel eens in de aanbieding. Ook bij een Tolino Vision 5 aanbieding is het goed om op een aantal punten te letten voordat u de aankoop doet. Verder is het ook goed om te weten dat niet alle webshops de Tolino Vision 5 verkopen. Zoeken op Tolino Vision 5 Coolblue gaat u bijvoorbeeld niet verder helpen, omdat Coolblue geen Tolino e-readers verkoopt. Al met al kunnen we stellen dat de Tolino Vision 5 e reader veel te bieden heeft. Met de Consumentenbondtest in het achterhoofd is het de moeite om deze e reader te kopen zeker waard!

Tolino Vision 5 kopen

De Tolino Vision 5 is momenteel online te koop bij onder andere Bol.com, Paagman en Libris. De adviesprijs bedraagt €179, dus zie je een lagere prijs, dan heb je een Tolino Vision 5 aanbieding te pakken. Bij Paagman en Libris is de e-reader t/m 31 augustus 2022 verkrijgbaar voor slechts €149. Met deze Tolino Vision 5 aanbieding profiteer je dus van maar liefst €30 korting en steun je je lokale boekhandel! De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Webshop Prijs Bestellen
Libris €149,00 Bestel bij Libris
Paagman €149,00 Bestel bij Paagman
Bol.com €178,32

*Prijzen zijn voor het laatst bijgewerkt op 20 aprils 2022. Klik op de links om de huidige prijzen te bekijken.

 

Is de Tolino Vision 5 uitverkocht? Bekijk dan de Tolino Vision 6, want dit is de opvolger van de 5.