Ereadershop

E reader shop

In een ereadershop vind je precies wat je nodig hebt! Bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe e-reader. Bekijk dan deze pagina en kom er achter wat er allemaal te vinden is in een ereader shop. Bij een ereader shop bent u thuis voor de nieuwste en beste e-readers. Een e-reader is net zo comfortabel als een gewoon papieren boek, dit omdat bijna alle e-readers beschikken over een E-ink scherm. Zelfs bij fel daglicht zijn deze schermen perfect te lezen. Ereadersite.nl biedt een overzicht van ereader webshops waar je terecht kunt voor de beste e-readers.

In een ereader shop vind je verschillende merken en typen e-readers, voor ieder is er wat wils. In de ereader shop van ereadersite.nl vind je verschillende uitvoeringen, waarbij de belangrijkste eigenschappen de schermgrootte en verlichting zijn. Zo kunt u met een groter scherm meer informatie op een pagina weergeven en met de hoge resolutie van sommige kunt u nog meer detail zien. In de ereader shops vindt u ook e-readers met schermverlichting die er voor zorgen dat er overal en altijd gelezen kan worden. Naast deze voordelen zijn de e-readers tegenwoordig veel lichter en makkelijk mee te nemen, zo zijn de meeste tegenwoordig rond de 300 tot 500 gram. Sinds kort zijn er ook e-readers met een kleurenscherm verkrijgbaar. Dit is ideaal als je graag stripboeken leest of boeken waarin illustraties of grafieken worden weergegeven. In ons artikel e-readers vergelijken lees je meer over de verschillen tussen de diverse e-readers die nu aangeboden worden.

Bij een deel van de e reader shops die u vindt op ereadersite.nl bent u op het juiste adres als het gaat om een groot aanbod in Nederlandstalige e-books. Bekijk bijvoorbeeld eens de ebooks van Bruna, Bookspot en Storytel. Deze collectie wordt dagelijks uitgebreid met de nieuwste e-books en accessoires. In de e reader shops vindt u onder andere het populaire merk Kobo, waarvan alle varianten aanwezig zijn en u altijd de keuze heeft tussen een goedkope of duurdere variant. Ook voor de e-readers van PocketBook, Tolino en Kindle kun je terecht bij de webshops die zijn aangesloten bij ereadersite. Benieuwd naar welke e-readers er allemaal zijn in de ereader shop? Bekijk het volledige assortiment of lees meer informatie over e-readers!

Amazon Kindle Oasis e-book reader Touchscreen 32 GB Wi-Fi Grafiet

Megekko

€ 399.00

Refurbished Amazon Kindle Paperwhite 6 8GB [wifi, 4e generatie] zwart

reBuy

€ 89.99