Kobo Clara 2E

De opvolger van de Clara HD is een echte must-have

Ontdek de Kobo Clara 2E nu!

Ken jij de Kobo Clara 2E al? Deze gloednieuwe e-reader is de opvolger van de Kobo Clara HD waar wij enige tijd geleden hier al een stukje over schreven. Vandaag vertellen we je alle ins en outs van de nieuwste Kobo Clara E-reader. 

Duurzaam lezen én luisteren

De nieuwe Kobo Clara 2E is een echte musthave als het gaat om op een duurzame manier lezen en luisteren. En dit zit ‘m voornamelijk in de behuizing van de e-reader. De Kobo Clara 2E is namelijk gemaakt van plastic uit de oceaan en overig gerecycled plastic. In totaal is 85% van de e-reader gemaakt van dit gerecyclede plastic. Op deze manier hopen wij ook een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Wanneer lees jij graag met je e-reader? ‘S avonds in bed, ‘s ochtends met een bakje koffie tijdens het ontbijt of misschien wel tijdens jouw ontspan momentje in bed. Gelukkig is het allemaal mogelijk! Deze nieuwste Kobo Clara 2E heeft namelijk een niet-spiegelend touchscreen uitgerust met een ComfortLight PRO om zo de helderheid en kleurtemperatuur helemaal aan te passen naar jouw wensen of leesomgeving. Zo kun je zelfs vanaf jouw zonnebed in het strand jouw favoriete boek lezen. Daarnaast kun je ook het blauw licht aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je ogen minder snel vermoeid raken, zodat je langer kunt genieten van je verhaal. Ook kun je de e-reader in een donkere modus zetten.

Lees jij graag vanaf jouw e-reader in bad of langs het zwembad? Geen probleem! Met de Kobo Clara 2E hoef je niet meer bang te zijn dat er water op of in kom want deze e-reader is waterdicht.

Ben jij een echte boekenwurm? Gelukkig biedt de Kobo Clara 2E voldoende opslagruimte om ruim 12.000 eBoooks te bewaren (of 75 Kobo-luisterboeken). De Kobo Clara 2E heeft namelijk 16 GB opslagruimte. Over luisterboeken gesproken, met de draadloze Bluetooth technologie kun je de Kobo-luisterboeken gemakkelijk laten voorlezen.

Kan jij niet wachten om weer aan het lezen te slaan? Ontdek dan nu de nieuwste eBooks en luisterboeken in de Kobo Shop. De Kobo Shop is ingebouwd in de e-reader. Daarnaast kun je ook online artikelen opslaan om ze later terug te lezen door middel van de ingebouwde Pocket-ondersteuning.

Wist je dat als je je aanmeldt voor Kobo Plus, je elke maand onbeperkt toegang krijgt tot alle eBooks en luisterboeken voor een vast bedrag per maand?

Overige specificaties

  • 6″ HD E Ink Carta 1200-touchscreen
  • 300 ppi, 1448 x 1072 resolutie met Donkere modus
  • 16 GB
  • Wifi 802.11 ac/b/g/n (dual-band), draadloze Bluetooth® technologie en USB-C
  • Wekenlange batterijduur
  • Waterdicht tot 60 minuten in 2 meter diep water
  • ComfortLight PRO – instelbare helderheid en kleurtemperatuur met blauw lichtreductie
  • 13 verschillende lettertypen en meer dan 50 lettertype stijlen
  • 112,05 x 159,02 x 8,66 mm
  • 171 gram

Rakuten Kobo Clara 2E e-book reader Touchscreen 16 GB Wifi Blauw

Megekko

€ 149.00