E reader aanbieding

E reader aanbieding, waar moet je op letten?

Als je een e reader aanbieding wilt kopen is het natuurlijk altijd leuk deze met voordeel te kopen. Vaak is een e reader aanbieding slechts voor een paar dagen beschikbaar en moet je snel een beslissing nemen. Om te voorkomen dat je de verkeerde beslissing maakt als je een e reader aanbieding tegenkomt, zullen we de belangrijkste dingen waarop je moet letten even op een rijtje zetten.

Huidige e-reader aanbiedingen bekijken

bij diverse webshops

Wil je weten welke e-readers er nu in de aanbieding zijn? Bekijk dan de links hieronder!

Libris aanbiedingen

Libris heeft momenteel 2 e-reader aanbiedingen lopen.

Coolblue aanbiedingen

Bij Coolblue vind je tussen de Black Friday e-reader aanbiedingen e-readers van diverse merken: Kobo, PocketBook en Storytel!

Bol.com aanbiedingen

Bol.com heeft regelmating e-reader aanbiedingen. Bekijk hier alle lopende Bol.com e-reader aanbiedingen!

BCC aanbiedingen

BCC heeft nu een Black Friday actie met daarin een e-reader aanbieding. Kobo Clara nu voor €109 ipv €139.
BCC.nl - Black Friday

Mediamarkt aanbiedingen

Ook Mediamarkt biedt tijdens Black Friday de Kobo Clara e-reader aan voor €109 ipv €139. Bekijk de Mediamarkt Black Friday e-reader aanbiedingen.

Conrad aanbiedingen

Ben je op zoek naar een PocketBook e-reader aanbieding? Bekijk dan de e-reader aanbiedingen van Conrad.

Ebook.nl aanbiedingen

Op de actiepagina van Ebook, vindt je alle lopende ebook aanbiedingen!

EP e-reader aanbiedingen

Ook Electronic Partner (EP) heeft een aparte pagina met alle e-reader aanbiedingen. Je vindt op de pagina met alle EP e-reader aanbiedingen e-readers van PocketBook en Kobo.

Expert aanbiedingen

Expert heeft iedere week nieuwe aanbiedingen. De ene week zal er wel een e-reader tussen zitten en de andere week niet. Op deze pagina vind je alle lopende Expert e-reader aanbiedingen.

Yorcom aanbiedingen

Bij Yorcom vind je nu Black Friday e-reader aanbiedingen op Kobo en PocketBook e-readers! Bekijk de e-reader aanbiedingen van Yorcom via de link.

Paradigit aanbiedingen

Ook bij Paradigit is de Kobo Clara nu afgeprijsd van €139 naar €109. Bekijk het op de Paradigit aanbiedingen pagina.Black Friday aanbiedingen

Met Black Friday volgen er vast nog meer aanbiedingen die wij nog niet allemaal gezien hebben. Daarom hieronder nog een paar banners naar Black Friday deals van verschillende webshops die ook e-readers in het assortiment hebben. (Als je een Adblocker gebruikt, kun je de banners mogelijk niet zien, dus zet deze even uit als je de Black Friday acties wilt bekijken.)

Megekko BlackFriday
BookSpot.nl - Black Friday

Black Friday Sale | 19 t/m 29 november
Azerty - Blackfriday

Bestand formaten

Ereaders die je ziet in een e reader aanbieding zijn verdeeld in twee kampen als het ware. Er bestaan Amazon Kindles en standaard epub e-readers. Belangrijk is dat je het verschil tussen deze twee weet.

e reader aanbieding Amazon Kindle

Als je een e reader aanbieding ziet waarin Amazon Kindle staat vermeldt, dan moet er een lampje gaan branden. Amazon kindle kan namelijk alleen mobi en azw ebook bestanden lezen en dus niet de meest gangbare epub ebooks. Kortom, het komt erop neer dat als je een e reader aanbieding ziet van Amazon Kindle, dat je al je ebooks zal moeten gaan kopen op de website van Amazon. Boeken die gekocht worden op andere websites zijn dus niet te openen.

e reader aanbieding TIP: Met het programma Calibre maak je epub boeken Kindle-vriendelijk, waardoor je mogelijk wel een epub boek op je kindle ereader kan lezen. Best handig als je een aantrekkelijke Kindle e reader aanbieding tegenkomt!

e reader aanbieding Epub

Het Epub bestand formaat is het meest toegankelijk. Zie je een e reader aanbieding waarin Amazon Kindle nergens in de beschrijving staat, dat heb je te maken met een ereader waarop je epub boeken kan lezen. Epub is het bestandsformaat dat door alle ebook merken gebruikt wordt, behalve door Amazon Kindle. Als je bij een e reader aanbieding gelijk ook ebooks wil kopen is dit belangrijk om op te letten

Extra opties

Let bij een e reader aanbieding goed op de functies van de ereader. Weet van te voren wat voor functies je op je ereader wilt hebben. Zo heb je ereaders met wifi, 3G, extra uitgebreide tekstinstellingen en grote letterweergave. Mocht je een e reader aanbieding tegenkomen die wel erg goedkoop oogt, dan is er een grote kans dat die ereader al deze extra functies niet bezit.

Een goed scherm

Een optimale leeservaring behaal je vaak door een goed scherm. Als je een e reader aanbieding tegenkomt is het daarom verstandig om te kijken of de ereader gebruikt maakt van e-inkscherm technologie. Met schermtechnologie lijkt het net of je alsof je een echt papieren boek zit te lezen. Daarnaast is het belangrijk om te letten bij een e reader aanbieding of het beeldscherm touchscreen bevat, voor als je gemakkelijk door je ebook wil bladeren.