Kobo Elipsa 2E

Ontdek de veelzijdigheid van de Kobo Elipsa 2E

Ontdek de veelzijdigheid van de Kobo Elipsa 2E

Ben je op zoek naar een nieuwe e-reader? Dan is de Kobo Elipsa 2E misschien wel precies wat je zoekt. Deze innovatieve e-reader is de nieuwe variant van de Kobo Elipsa en meer dan alleen een apparaat om je favoriete boeken op te lezen. Het is ook een notitieblok en een tekentablet. Met de Kobo Stylus 2 kun je aantekeningen maken, schetsen maken en zelfs boeken markeren. De mogelijkheden zijn eindeloos met de Kobo Elipsa 2E. Wil je meer weten over de Kobo Elipsa 2E? Lees dan snel verder!

Maak kennis met de toekomst van lezen met de Kobo Elipsa 2E

De Kobo Elipsa 2E is meer dan een e-reader, het is een tool die de manier waarop we lezen en leren verandert. Of je nu een fanatieke lezer bent, een student die aantekeningen moet maken of een professional die altijd onderweg is, de Kobo Elipsa 2E is de perfecte metgezel.

De unieke kenmerken van de Kobo Elipsa 2E

De Kobo Elipsa 2E onderscheidt zich op verschillende manieren van andere e-readers. Allereerst het scherm. Het grote 10.3 inch scherm biedt een comfortabele leeservaring met het ComfortLight Pro voor een vermindering van blauw licht en vermoeide ogen. Bovendien is het scherm gemaakt van Carta 1200 E Ink, wat zorgt voor een helder en scherp beeld.

  • Notitieboek: Met de Kobo Elipsa 2E kan je aantekeningen maken en schetsen creëren. Dit maakt het de perfecte e-reader voor studenten, professionals en creatievelingen.
  • Kobo Stylus 2: De Kobo Stylus 2 is een slimme pen waarmee je direct op het scherm van je Kobo Elipsa 2E kunt schrijven en tekenen.
  • Specificaties: De Kobo Elipsa 2E heeft een opslagcapaciteit van 32 GB, genoeg ruimte voor duizenden boeken en notities.
  • Bluetooth technologie: Hierdoor kan je met de Kobo Elipsa 2E ook draadloos genieten van je favoriete luisterboek.

De Kobo Elipsa 2E is een milieubewuste eReader

De Kobo Elipsa 2E is geproduceerd met duurzame materialen, om zo bij te dragen aan een betere wereld. Dit komt voort uit de belofte van Kobo eReaders om meer gebruik te maken van duurzamere materialen. Een aantal voorbeelden van het verduurzamen van de productie zijn:

  • Het gebruik van gerecycled en ocean-bound plastic
  • Het gebruik van hergebruikt magnesium
  • Het verduurzamen van de verpakking

Waar kan je de Kobo Elipsa 2E kopen?

Ben je overtuigd van de voordelen van de Kobo Elipsa 2E en wil je deze veelzijdige e-reader kopen? Er zijn verschillende online en winkels waar je de Kobo Elipsa 2E kunt aanschaffen. Vergelijk de prijzen hieronder en kies de aanbieder die het beste bij je past.

Kobo Elipsa 2E Bundel (e-reader + stylus) E-reader Zwart

Expert

€ 349.00

Rakuten Kobo Elipsa 2E e-book reader Touchscreen 32 GB Wifi Zwart

Megekko

€ 399.00

Kobo e-reader beschermhoes Sleepcover Elipsa 2E (Zwart)

BCC

€ 35.00