PocketBook e-readers

Pocketbook e-readers

Pocketbook e readers zijn er in verschillende prijscategorieën, uiteenlopend van €109 tot aan €419. Wilt u een Pocketbook kopen? In dit artikel leest u wat u moet weten over Pocketbook en hun producten.

Waarom een PocketBook e-reader?

Pocketbook noemt zichzelf een van de grootste e reader producenten ter wereld met bijvoorbeeld ook Kobo en Kindle in dat rijtje. Met het aanbod dat ze te bieden hebben is daar wel iets voor te zeggen. Voor een Pocketbook ereader wordt gebruik gemaakt van de zogeheten E ink technologie. Simpel gezegd houdt dit in dat het lezen op een Pocketbook ereader bijna niet te onderscheiden is van een fysiek boek. Dit resulteert uiteindelijk in verminderde oogvermoeidheid, waardoor er langer van de e reader gebruik kan worden gemaakt. De designs van de verschillende Pocketbook e readers zijn allemaal hetzelfde. Alle modellen zijn symmetrisch, waarbij de rand aan de onderkant wat breder is. Verder zijn de Pocketbooks in verschillende kleuren te verkrijgen, zoals rood, wit of zelfs een koperkleur. Ook hebben de meeste Pocketbook ereaders een minimale opslagcapaciteit van 16 GB en sommige zelfs met 32 GB, al zijn er ook een aantal modellen die het met 8GB moeten doen.

Een Pocketbook e-reader kopen

Door de vele verschillende prijscategorieën is het lastig om te bepalen welke Pocketbook e reader de juiste voor uw persoonlijke wensen is. De duurste variant van de Pocketbook ereaders is de Pocketbook Inkpad X. Het goedkoopst is de Pocketbook Touch Lux 5, wat tevens ook één van de nieuwste Pocketbooks is. Tussen deze modellen zitten nog een hoop andere modellen. Pocketbook biedt bijvoorbeeld ook een model aan met kleur (Pocketbook Color), vooral handig voor mensen die boeken met meerdere afbeeldingen lezen. De Pocketbook ereader is op veel verschillende webshops te verkrijgen. Door simpelweg te zoeken naar ‘’Coolblue Pocketbook’’ of ‘’Mediamarkt pocketbook’’ krijgt u al genoeg relevante resultaten.  Met de Pocketbook e readers is veel leesplezier gegarandeerd, het is aan u hoeveel opties en extra luxe u erbij wilt. Lees alle Pocketbook blogs om meer te weten te komen over bijvoorbeeld de Pocketbook Touch Lux 4 en de Pocketbook Touch HD 3.

 

PocketBook Color

Lees je wel eens stripboeken of kijk je vaak naar documenten met kleurrijke afbeeldingen zoals grafieken en tabellen? Dan is de PocketBook Color jouw perfecte e-reader kleurenscherm. Lees vooral verder om meer te weten over de PocketBook Color!

Lees verder