Kobo Sage: Kobo's meest geavanceerde e-reader tot nu toe

beschikbaar sinds oktober 2021

Kobo Sage

Rakuten Kobo heeft twee nieuwe modellen gelanceerd: de Kobo Libra 2 en de Kobo Sage. Deze twee e-readers maken het lezen nog leuker! Beide E-readers zijn te verkrijgen vanaf 19 oktober en hier vertellen we je alles wat jij moet weten over de Kobo Sage!

Kobo Sage, alles wat je moet weten

De Kobo Sage is een luxe e-reader met een e Ink touchscreen van maar liefst 8 inch! De Kobo Sage heeft een resolutie van 1440×1920 (300 ppi) en heeft bluetooth. Met de veelzijdige Kobo Sage e-reader kan je e-books lezen en met de bijbehorende stylus kan je aantekeningen maken. Met de Kobo Sage kan je door de bluetooth update zelfs naar Kobo audioboeken luisteren.

De Kobo Sage heeft een prachtig scherm met de ComfortLight PRO, hiermee kan je de kleurtemperatuur van de verlichting instellen zodat je ook ‘s avonds of ‘s nachts comfortabel kunt lezen. Het scherm is ook voorzien van een Dark Mode. Met deze Dark Mode kan je de pagina-achtergrond zwart maken en de tekst wit.

De Kobo Sage e-reader heeft een ergonomische vormgeving met handige bladerknoppen. Ook heeft de Kobo Sage een intern geheugen van maar liefst 32 GB en een batterij van 1200mAh. De Kobo Sage is zelfs waterbestendig tot 60 minuten en 2 meter diepte (IPX8).

De Kobo Sage is beschikbaar in een zwart model, de sleepcover in het lichtgroen en/of zwart en de powercover in het zwart. Voor de Kobo Sage zijn er verschillende aanvullende accessoires beschikbaar zoals de stylus, de sleepcover en/of de powercover waarmee je het apparaat direct oplaadt.

Waarom de Kobo Sage bestellen?

De Kobo Sage en de Kobo Libra 2 e-readers zijn beide e-readers die je leesplezier kunnen uitbreiden door alle leuke gadgets die ze met zich mee brengen. Het lezen wordt nog leuker en makkelijk met de Kobo Sage. De Kobo Sage en de Kobo Libra 2 zijn beide de eerste e-readers met bluetooth en ondersteuning voor Kobo luisterboeken/audioboeken. Om deze audioboeken te kunnen luisteren heb je natuurlijk wel een draadloze koptelefoon of speaker nodig.

De Kobo Sage is enorm handig als je houdt van aantekeningen maken. Met de Kobo Sage en de Kobo Stylus kan je tijdens het lezen gemakkelijk aantekeningen maken in e-books of pdf’s. Maak de aantekeningen direct op de pagina of in het ingebouwde notitieblok. Markeer, omcirkel, onderstreep er op los met de Kobo Stylus.

Bluetooth Update bij de Kobo Sage en Libra 2

De Kobo Libra 2 en de Kobo Sage hebben beide een grote vernieuwing en dat is dat de e-readers met bluetooth werken. De e-reader is te koppelen met een bluetooth headset of speaker om audioboeken mee te luisteren. Echter kunnen dit alleen Kobo audioboeken zijn. Deze Kobo audioboeken zijn in de Benelux verkrijgbaar via Kobo Plus!

Kobo Sage kopen?

Bestel nu de Kobo Sage

Bestel nu de fantastische Kobo Sage met meer opslagruimte, een sneller E Ink scherm, bluetooth, 8 inch scherm, ergonomische vormgeving en bladerknoppen en verzeker je zelf van nog meer leesplezier met je favoriete e-books. De beste e-readers vind je bij ereadersite.nl. Bekijk hieronder bij welke webshops de Kobo Sage allemaal te verkrijgen is en bestel direct!

Rakuten Kobo Sage e-book reader Touchscreen 32 GB Wifi Zwart

Megekko

€ 329.00

Kobo e-reader beschermhoes Sage SleepCover (Lichtgroen)

BCC

€ 25.00