Tolino e-readers

Tolino e-readers

Bent u op zoek naar een e reader? En is uw oog daarbij op een Tolino ereader gevallen? Tolino biedt verschillende e readers aan die variëren €62 tot €179,00. Maar wat voor e readers maakt Tolino dan precies?

Waarom een e-reader van Tolino?

In vergelijking met merken als Kobo of Kindle is de Tolino e reader wat minder bekend bij het brede publiek. Echter lijken sommige Tolino ereaders veel op de Kobo modellen. Dit komt omdat Tolino in 2017 is overgenomen door Rakuten Kobo. Een groot voordeel van de Tolino e readers is de geïntegreerde boekhandel Libris die op elk model te vinden is. Libris Tolino biedt vele duizenden downloadbare boeken aan, die met een Tolino e reader direct te downloaden zijn. Zo zijn nieuwe boeken altijd binnen handbereik! Verder ondersteun je je lokale boekhandel wanneer je je boeken bij Libris Tolino aanschaft! Daarnaast worden alle gedownloade boeken opgeslagen in de Tolino cloud. De ebooks zijn daarin altijd gemakkelijk terug te vinden. De Tolino ereaders worden geleverd met een opslagruimte van 8 GB, wat ruimte biedt om 6000 boeken op te slaan.

Een Tolino e-reader kopen?

Tolino heeft tot nu toe zes verschillende e readers uitgebracht in verschillende prijscategorieën en met verschillende specificaties. De duurste Tolino e reader is de Tolino Vision 5 met een prijs van €179,00. Daarna volgen modellen zoals de Tolino Page 2, de Tolino Shine 3 en de Tolino Vision 4. Het goedkoopste model dat Tolino aanbiedt is de Tolino Page (€62,00). Een Tolino ereader is niet te koop bij de grote Nederlandse webshops zoals coolblue of mediamarkt. De makkelijkste manier om een Tolino e reader te kopen is via de webshop van Libris (uw lokale boekhandel), waar u dus ook alle boeken kunt kopen en downloaden. Voor een Tolino e reader zijn er verschillende accessoires beschikbaar, zoals hoezen en opladers. De hoezen zijn veelal in meerdere kleuren verkrijgen. Ook deze zijn allemaal te verkrijgen via Libris.

Tolino Vision 6

De nieuwe Tolino Vision 6, de snelste in zijn soort dankzij de vernieuwde processor en de verbeterde E Ink display! De Tolino Vision 6 is te koop vanaf 29 oktober 2021! Lees hier meer over deze nieuwe e-reader.

Lees verder

Tolino Shine 3

De Tolino Shine 3 is uitgebracht in 2018, en is te verkrijgen voor een prijs van €127,50. Bent u op zoek naar een Tolino Shine 3? In deze blog bespreken wat deze e reader te bieden heeft.

Lees verder

Tolino Page 2

De Tolino Page 2 is al verkrijgbaar vanaf €99 en wordt dus gezien als een budget e reader. In deze blog bespreken wij de Tolino Page 2 om u te helpen de juiste keus te maken bij aankoop van een e-reader

Lees verder

Tolino Vision 5

De Tolino Vision 5 is de zesde e reader die Tolino heeft uitgebracht en kost zo’n €179,00. In deze blog leggen wij uit waarom u de Tolino Vision 5 wel of niet zou moeten aanschaffen.

Lees verder