Tolino Page 2

De Tolino Page 2 is al verkrijgbaar vanaf €99 en wordt dus gezien als een budget e-reader. In deze blog bespreken wij de Tolino Page 2 om u te helpen de juiste keus te maken bij aankoop van een e reader. Onze blog is in feite een Tolino Page 2 review.

Wat heeft de Tolino Page 2 te bieden?

De Tolino Page 2 is een e reader uit het goedkopere segment. Maar dit hoeft niet te betekenen dat deze e reader niks kan. De Tolino page 2 heeft een 6 inch HD scherm waarmee het lezen van boeken geen enkel probleem is. De totale opslagruimte van deze e reader is 8 GB, waarmee u tot wel 6000 boeken kunt downloaden. De gedownloade boeken worden altijd automatisch opgeslagen in de Tolino Cloud, zodat ze makkelijk terug te vinden zijn.

Voordelen van de Tolino Page 2

Twijfelt u nog over de aankoop van de Tolino Page 2? Wij hebben hieronder een aantal voordelen die de Tolino Page 2 te bieden heeft, zodat u een doordachte keuze kunt maken.

  • Ingebouwde schermverlichting. De Tolino Page 2 heeft ingebouwde schermverlichting die u handmatig kan aanpassen, om in elk type licht goed te kunnen lezen.
  • Accu. Met de krachtige en zuinige batterij van de Tolino page 2 hoeft u zich geen zorgen te maken over het opladen van de e reader. De batterij voorziet in weken van leesplezier!
  • Handige extra opties. Net als de Tolino Vision 5 heeft deze e reader een aantal handige tools om het lezen nog makkelijker te maken, zoals een woordenboek en een vertaalfunctie!

Een Tolino Page 2 e reader kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar u voor de aankoop op moet letten om de juiste keuze te maken. Denk daarbij aan het scherm, opties tot internet en de opslag. Ook is het slim om bij aankoop te kijken naar een Tolino Page 2 cover of hoes, zodat u de e reader altijd beschermt tegen val en stootschade!

Tolino Page 2 reviews

Bent u benieuwd wat anderen vinden van de Tolino Page 2? Lees dan eerst Tolino Page 2 reviews van andere klanten. Deze reviews vindt u bijvoorbeeld op webshops die de Tolino Page 2 verkopen, zoals Bol.com.

Tolino Page 2 kopen?

Bent u er na het lezen van Tolino Page 2 reviews en deze blog van overtuigd dat de Tolino Page 2 aan al uw wensen voldoet? Dan kunt u de Tolino Page 2 kopen bij bijvoorbeeld Bol.com, Libris of Paagman. De aanbevolen verkoopprijs is €99, zie je de Tolino Page 2 voor minder te koop staan? Dan heb je een Tolino Page 2 aanbieding te pakken! Op dit moment is de Tolino Page 2 in de aanbieding bij Libris en Paagman. T/m 31 augustus betaal je bij deze webshops slechts €79 en profiteer je dus van €20 korting!

Webshop Prijs Bestellen
Libris €79,00 Bestel bij Libris
Paagman €79,00 Bestel bij Paagman
Bol.com €105,71

*Prijzen zijn voor het laatst geüpdatet op 20 april 2022. Klik op de links om de actuele prijs te bekijken.