Tolino Shine 3

Tolino Shine 3 e-ereader

De Tolino Shine 3 is uitgebracht in 2018, en is te verkrijgen voor een prijs van €127,50. Bent u op zoek naar een Tolino Shine 3? In deze blog bespreken wat deze e reader te bieden heeft.

Het gemak van de Tolino Shine 3

De Tolino Shine ereader is te koop bij Libris en lijkt erg op de Kobo Clara HD. Vooral qua uiterlijk zijn deze bijna identiek aan elkaar, maar van binnen verschilt de Tolino Shine 3 toch wel van de Kobo Clara HD. De Tolino Shine 3 is voorzien van een 6 inch HD scherm. Door het kleine formaat van de Tolino Shine ereader ligt hij lekker in de hand en is hij makkelijk mee te nemen. Verder maakt de Tolino Shine 3 gebruik van Smartlight. Hiermee wordt de verlichting van het scherm automatisch aangepast aan het moment van de dag, zodat het scherm te alle tijden goed leesbaar is. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om de belichting handmatig aan te passen via het menu.

Voordelen van de Tolino Shine

De Tolino Shine heeft een aantal voordelen die u ervan zouden kunnen overtuigen om deze e reader aan te schaffen. Hieronder benoemen wij er een aantal:

  • Tekstweergave aanpassingen. Op de Tolino Shine 3 is het mogelijk om de tekstweergave naar eigen voorkeur aan te passen met bijvoorbeeld lettertype, regelafstand en regelmarges.
  • Online boekhandels. Met de Tolino Shine 3 kunnen naast boeken van Libris, ook ebooks vanuit andere online boekhandels worden gedownload. Genoeg keuze dus!
  • Krachtige batterij. Net als andere Tolino e readers is ook deze voorzien van een krachtige en zuinige batterij, waarmee u wekenlang kunt genieten zonder te hoeven nadenken over het opladen.

Tolino Shine 3 kopen?

Met bovenstaande gegevens heeft u hopelijk een beter beeld van de Tolino Shine 3. Wilt u een Tolino Shine 3 kopen? Houd dan in gedachten dat de adviesprijs €127,50 bedraagt. Ziet u een goedkopere Tolino Shine 3? Dan is het mogelijk een refurbished of tweedehands exemplaar. Verder is het slim om een e reader hoes aan te schaffen, zodat u er zeker van bent dat u lang van uw nieuwe e-reader kunt genieten!