Coolblue

alles voor een glimlach

Een e-reader bestellen bij Coolblue

alles voor een glimlach

E-reader kopen bij Coolblue? Bij Coolblue kun je terecht voor e-readers van Kobo en Pocketbook. Van beide merken heeft Cooblue diverse e-readers online staan, zoals:

Bij Coolblue doen ze alles voor een glimlach, dus dat betekent dat Coolblue jouw e-reader snel bezorgt en dat de klantenservice goed te bereiken en behulpzaam is. Daarnaast biedt Coolblue bundelvoordeel aan. Zo betaal je een extra scherpe prijs voor je e-reader als je deze tegelijk met een bijpassende e-reader hoes koopt.

Ook voor het milieu is Coolblue goed bezig. Zo gebruiken ze minder verpakkingsmateriaal voor het versturen van jouw e-reader, bezorgen ze in sommige steden met de fiets en rijden de bezorgers van tv’s rond met elektrische busjes. Verder ligt het dak van het magazijn van Coolblue vol met zonnepanelen.

Een andere manier waarop Coolblue bijdraagt aan het milieu is door teruggestuurde producten aan te bieden als ‘Tweedekans’. De teruggestuurde producten worden door Coolblue gecontroleerd en als ze nog in goede staat zijn met korting aangeboden. Zo kan het dus zijn dat je een extra goedkope e-reader als Tweedekans product kunt aanschaffen! Coolblue geeft altijd aan of een product Tweedekans is. Als je dit niet ziet staan op de productpagina, krijg je dus gewoon een gloednieuwe e-reader opgestuurd.