Kobo Nia

Kobo Nia e-reader

De Kobo Nia is in 2020 door Kobo uitgebracht en ligt dus nog zo lang in de schappen. De Kobo Nia is al te verkrijgen voor een prijs van €99,99 bij verschillende webshops.

Wat heeft de Kobo Nia te bieden?

De Kobo Nia is met een prijs van €99,99 een van de goedkoopste en tevens één van de nieuwste modellen die Kobo heeft uitgebracht. Wat krijg je precies voor deze prijs en is het de afweging waard om de Kobo Nia te kopen in plaats van de wat duurdere Kobo Clara? De verschillen tussen de Kobo Nia en Kobo Clara zijn subtiel, maar ze zijn er wel. Allereerst is de Kobo Nia een stuk nieuwer dan de Clara, die werd namelijk uitgebracht in 2018. Daarnaast kost de Kobo Clara zo’n €129,99, dertig euro duurder dus. Maar wat krijg je precies voor de €99,99 die je betaalt voor de Kobo Nia? Het scherm van de Kobo Nia is in vergelijking met de Kobo Clara net iets minder scherp, maar heel veel merken de meeste mensen hier niet van. Nog een subtiel verschil is het blauw licht filter, iets wat de Kobo Clara HD wel heeft en de Kobo Nia niet. De Kobo Nia is qua design vergelijkbaar met de Kobo Aura H2O.

Wat zijn de voordelen van de Kobo Nia?

De Kobo Nia is van een klein formaat. Het heeft een scherm van 6 inch, waardoor deze e-reader makkelijk mee te nemen is. De Kobo Nia heeft ingebouwde schermverlichting die je naar voorkeur handmatig kunt aanpassen aan het omgevingslicht. Zo kunt u op ieder moment van de dag van deze e-reader gebruik maken! Verder geeft de Kobo Nia ook de optie om bijvoorbeeld lettertype, lettergrootte en regelafstanden aan te passen van de boeken die je leest. Op zoek naar een Kobo Nia aanbieding? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u de aankoop doet. De Kobo Nia is te vinden op verschillende webshops. U kunt op Google zoeken op bijvoorbeeld “Kobo Nia Mediamarkt”, “Kobo Nia Coolblue” etc. voor de beste resultaten, of bekijk hieronder een overzicht van webshops die de Kobo Nia aanbieden!

Als u de e-reader puur wilt gebruiken voor het lezen, zonder al te veel randzaken en extra opties, dan is de Kobo Nia de perfecte e reader voor u! De prijs / kwaliteitverhouding is uitstekend. U betaalt een scherpe prijs voor een e-reader die doet wat hij moet doen maar niet te veel poespas heeft!

Kobo Nia kopen?

De Kobo Nia is verkrijgbaar bij diverse webshops. De adviesprijs bedraagt €99,99. Zie je deze e-reader voor een lagere prijs aangeboden worden? Dan heb je te maken met een Kobo Nia aanbieding.

Webshop Prijs Bestellen
BCC €99,00 Bestel bij BCC
Expert €99,00 Bestel bij Expert
Yorcom €99,95 Bestel bij Yorcom
Coolblue €99,99 Bestel bij Coolblue
Paradigit €99,95 Bestel bij Paradigit
Alternate €109,00 Bestel bij Alternate
Bol.com €99,99

*Prijzen voor het laatste geüpdatet op 19 juli 2021, klik op de links om de huidige prijzen te bekijken.