Alle Kobo e-readers

Op deze pagina vind je alle informatie over Kobo e-ereaders. Momenteel zijn de volgende Kobo e-readers te koop:

Daarnaast kan je hier ook blogs lezen over Kobo e-readers die niet meer nieuw te koop zijn, maar nog wel refurbished te krijgen zijn bij bijvoorbeeld reBuy.

De nieuwste Kobo e-readers van 2021

Kobo heeft in 2021 maar liefst 3 nieuwe e-readers uitgebracht! In juni 2021 brachten ze de Kobo Elipsa uit. Dit is niet alleen een e-reader, maar ook een notitieboek. Vervolgens verschenen in oktober 2021 de Kobo Libra 2 en Kobo Sage die beide voorzien zijn van Bluetooth. Door middel van Bluetooth kun je deze e-readers verbinden met een draadloze speaker of koptelefoon en daardoor is het mogelijk om er Kobo audioboeken op af te spelen. Kobo Libra 2 is de opvolger van de Libra H2O en heeft een groter geheugen en batterij waardoor je er nog langer plezier van hebt. Kobo Sage is een helemaal nieuwe e-reader die te vergelijken is met de Kobo Forma. Het verschil is dat Kobo Sage voorzien is van Bluetooth en bediend kan worden met de Kobo Stylus.

De nieuwste Kobo e-readers van 2022 en 2023

In 2022 en 2023 heeft Kobo nieuwe versies uitgebracht van verschillende goedverkopende e-readers. Dit zijn de Kobo Clara 2E en de Kobo Elipsa 2E. Deze e-readers zijn duurzamer dan hun voorgangers doordat ze gemaakt zijn van gerecycled en ocean bound plastic.

Kobo Elipsa 2E

Ben je op zoek naar een nieuwe e-reader? Dan is de Kobo Elipsa 2E misschien wel precies wat je zoekt. Deze innovatieve e-reader is de nieuwe variant van de Kobo Elipsa en meer dan alleen een apparaat om je favoriete boeken op te lezen.

Lees verder

Kobo Sage

De Kobo Sage is Kobo's meest geavanceerde e-reader tot nu toe en heeft een adviesprijs van €289,99. De e-reader heeft een 8 inch scherm en biedt ook de mogelijkheid om naar audioboeken te luisteren.

Lees verder

Kobo Elipsa

Op 23 juni 2021 heeft Kobo een nieuwe e-reader uitgebracht: de Kobo Elipsa. De Kobo Elipsa is meer dan alleen een e-ereader, je kan er namelijk ook notities op maken, zowel in ebooks en pdf’s als in nieuwe documenten. De Kobo Elipsa Pack bestaat uit de e-reader, een Kobo Stylus en een SleepCover en heeft een adviesprijs van €399,99. Wil je meer weten over de Kobo Elipsa? Lees dan snel verder!

Lees verder

Kobo Nia

De Kobo Nia is in 2020 door Kobo uitgebracht en ligt dus nog heel lang in de schappen. De Kobo Nia is al te verkrijgen voor een prijs van €99,99 bij verschillende webshops.

Lees verder

Kobo Forma

De Kobo Forma is een van de duurdere Kobo modellen met een adviesprijs van €279,99. De Kobo Forma werd in 2018 uitgebracht en in deze blog leest u waarom dit wel of niet de e-reader voor u is!

Lees verder

Kobo Clara HD

De Kobo Clara is een compacte e reader en tevens één van de goedkopere modellen e-readers die Kobo aanbiedt. De Kobo Clara HD e-erader is al te verkrijgen vanaf €129,00. In deze blog vertellen we je meer over deze e-reader

Lees verder

Ereader Kobo

Je hebt je oog laten vallen op een ereader Kobo? Dan is dit artikel speciaal voor jou. Een ereader Kobo is natuurlijk een bekend merk onder de ereaders. Maar welke van de ereader Kobo past nou goed bij jou? En hoe vind je dit uit? Lees verder om hierachter te komen.

Lees verder

Kobo ebook app

Kobo heeft een app ontwikkeld waarmee je altijd en overal bij je boeken kunt. De Kobo ebook app maakt het mogelijk het lezen te hervatten op tablet of smartphone, waar en wanneer je maar wilt. De Kobo ebook app is ontwikkeld voor zowel Android als Apple besturingssystemen. Nieuwsgierig naar wat deze app allemaal voor je te bieden heeft? Ereadersite.nl vertelt hier meer over de voordelen van de Kobo ebook app!

Lees verder

Kobo Glo hoes

Een gebroken scherm, krassen, deuken, butsen of kapotte pixels zijn te voorkomen door het gebruik van de Kobo Glo hoes. Net als een nat boek is een kapotte e reader waardeloos. Het is daarom van essentieel belang uw e reader te beschermen met bijvoorbeeld: de Kobo Glo hoes.

Lees verder

Kobo Glo HD

Wilt u een Kobo Glo kopen maar bent u nog niet bekend met de specificaties en voordelen van deze ereader? Lees dan snel verder want wij hebben speciaal voor u alle voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Lees verder

Kobo Aura HD

Het topje van de ijsberg, de Kobo Aura HD. Bij de release van het product waren de verwachtingen hoog, ook vanwege het succes van de andere modellen van Kobo werd er al gespeculeerd over ‘de Porsche onder de ereaders’.

Lees verder

Kobo Aura H2O

De Kobo Aura H2O is een van de beste e readers die Kobo op de markt heeft gebracht. Voor een prijs van €179,99 is de Edition 2 al bij verschillende webshops te bestellen. We zeggen het maar gelijk: de Kobo Aura H2O is de beste. Tenminste, als we de Consumentenbond moeten geloven. Want in 2016 is deze Ereader uitgeroepen tot de beste uit de test.

Lees verder