Nieuw in oktober 2021: Kobo Libra 2

Nu verkrijgbaar: Kobo Libra 2

Rakuten Kobo heeft twee nieuwe modellen gelanceerd: de Kobo Libra 2 en de Kobo Sage maken het lezen nog leuker! Beide E-readers zijn te verkrijgen vanaf 19 oktober.

Kobo Libra 2, alles wat je moet weten

De Kobo Libra 2 is een prachtige en handige nieuwe e-reader van Rakuten Kobo. De Kobo Libra 2 heeft een ergonomisch, waterdicht ontwerp en een 7” scherm met de ComfortLight PRO. Door de ComfortLight PRO van de Kobo Libra 2 kan je op elk moment van de dag lezen, zelfs ’s nachts! Een ander leuk weetje is dat je met de Kobo Libra 2 kan luisteren naar Kobo-luisterboeken, ideaal wanneer je geen zin hebt om te lezen, maar wel zin hebt in een spannend of juist interessant verhaal.

De Kobo Libra 2 heeft een schermresolutie van 1264×1680 (300 ppi) en ook enorm handige bladerknoppen. Net als zijn voorganger, de Kobo Libra H2O, is het apparaat voorzien van instelbare lichtkleur en zelfs een Dark Mode. De Kobo Libra 2 heeft een intern geheugen van maar liefst 32 GB en een batterij van 1500 mAh. Het apparaat is zelfs waterbestendig tot 60 minuten op 2 meter diepte.

De Kobo Libra 2 is verkrijgbaar in een zwart of wit model met een sleepcover in de kleur: klaproosrood, lavendel, leisteenblauw en/of zwart. Voor welke kleur ga jij?

Waarom de Kobo Libra 2 bestellen?

De Kobo Libra 2 past perfect bij jouw levensstijl, de e-reader heeft meer opslagruimte, een sneller E Ink-scherm en zelfs draadloze bluetooth technologie, zodat je kan genieten van de eerder benoemde Kobo-luisterboeken. De Kobo Libra 2 is dé uitvinding voor boekenliefhebbers!

De Kobo Libra 2 zit boordevol met functies en karakter, heeft maar liefst 32 GB opslagruimte voor al je E-books en heeft vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Door het ergonomische ontwerp, ligt de Kobo Libra 2 perfect in je hand. Maak de Kobo Libra 2 helemaal naar jouw wensen en ga voor een wit en/of zwart model met schitterende SleepCover-kleuren.

Bluetooth Update bij de Kobo Libra 2

De Kobo Libra 2 en de Kobo Sage hebben beide een grote vernieuwing en dat is dat de e-readers met bluetooth werken. De e-reader is te koppelen met een bluetooth headset of speaker om audioboeken mee te luisteren. Echter kunnen dit alleen Kobo audioboeken zijn, deze Kobo audioboeken zijn in de Benelux verkrijgbaar via Kobo Plus.

Wat is het verschil tussen de Kobo Libra 2 en de Kobo Libra H2O?

De Kobo Libra H2O is de voorganger van de Kobo Libra 2 e-reader, maar wat is nu het verschil tussen deze twee e-readers? En welke e-reader past het best bij jou als je kijkt naar de Kobo Libra 2 en de Kobo Libra H2O?

De Kobo Libra 2 is net als de voorganger, de Kobo Libra H2O, een 7” e-reader. De e-readers hebben beide een E-ink Carta Hd-scherm met een resolutie van 1680×1264 pixels. Echter verschillen de e-readers wel qua geheugen. De Kobo Libra 2 heeft een geheugen van 32GB en de Kobo Libra H2O heeft maar een geheugen van 8 GB.

Kobo Libra 2 winnen?

Maak kans!

Bij Yorcom maak je nu kans om een Kobo Libra 2 e-reader inclusief beschermhoes te winnen! Het enige dat je hoeft te doen is je e-mailadres achter te laten op de winactiepagina! De actie loopt nog t/m 30 juni 2022.

Win een Kobo Libra 2 e-reader

Kobo Libra 2 kopen?

Bestel nu de Kobo Libra 2

Bestel nu de fantastische Kobo Libra 2 met meer opslagruimte, een sneller E Ink scherm, bluetooth, 7 inch scherm, ergonomische vormgeving en bladerknoppen en verzeker je zelf van nog meer leesplezier. De beste e-readers vind je bij ereadersite.nl.
Bekijk hieronder waar de Kobo Libra 2 e-reader te koop is en bestel direct!