Kobo Libra

De Kobo Libra H2O ligt al vanaf 2019 in de winkels voor een prijs van €179,99. In deze blog leest u waarom u de Kobo Libra H2O wel of niet zou moeten aanschaffen.

Moeiteloos boeken lezen met de Kobo Libra H2O

De Kobo libra is één van de vele e readers die Kobo op de markt heeft gebracht. Met een prijs van €179,99 is het wel één van de duurdere modellen die Kobo aanbiedt, in vergelijking met bijvoorbeeld de Kobo Glo Zilver (€109). De prijs van de Kobo libra is er natuurlijk wel voor een reden.
Te beginnen met de garantie. Bij aankoop van de Kobo Libra H2O krijg je standaard een garantie van 2 jaar! De scherpte van het scherm is Full HD, wat het lezen van kleine letters gemakkelijk maakt. Daarnaast heeft De Kobo Libra een ingebouwde automatische schermverlichting regelaar (Comfortlight Pro). Dit houdt in dat op basis van het omgevingslicht de schermverlichting automatisch wordt aangepast. Ideaal voor in de avond dus, aangezien het blauwe licht wordt weggefilterd wat beter is voor je ogen. De Kobo Libra H2O heeft een 7 inch beeldscherm voor optimaal leescomfort.

Voordelen van de Kobo Libra H2O

Bij de aankoop van een e reader is het fijn om te weten wat nou precies de voordelen zijn. Daarom zetten we ze voor u op een rijtje. Hieronder een aantal voordelen van de Kobo Libra H2O:

  • De Kobo Libra ligt prettig in de hand. De Kobo Libra heeft een brede rechterkant, waardoor hij makkelijk vast te pakken is en je niet met je vingers aan het scherm komt. Verder kan je kiezen of je de e-reader in portretmodus of liggende modus wil gebruiken.
  • Lange accuduur. De Kobo Libra H2O heeft een energiezuinig scherm, waardoor de accu weken meegaat. Geen zorgen over opladen dus!
  • Fysieke knoppen. De fysieke knoppen op de Kobo Libra zijn tijdens het lezen makkelijk te bedienen, zonder dat je hiervoor het lezen hoeft stop te zetten.
  • De lettergrootte kan handmatig worden aangepast naar ieders voorkeur.
  • Volledig waterdicht.  HZO Protection™ met IPX-8 certificering (Waterdicht gedurende maximaal 60 minuten in maximaal 2 meter diep water.). Dit houdt in dat de e-reader tegen een spatje water kan en je hem dus mee kan nemen naar het zwembad, strand of in bad.

Op zoek naar een Kobo Libra H2O aanbieding? Dan zijn er altijd een aantal zaken waar je op moet letten voordat je de aankoop doet. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Goed om te weten is bijvoorbeeld dat de adviesprijs €179,99 bedraagt. Alleen wanneer de prijs lager is dan de adviesprijs, kan je spreken van een Kobo Libra aanbieding. Daarnaast bieden sommige webshops een Kobo Libra H2O aanbieding wanneer je tegelijk met de e-reader een bijpassende e-reader hoes bestelt. Vergeet ook niet te kijken naar de verzendkosten en retourvoorwaarden voordat je tot aankoop overgaat!

Kobo Libra H2O online bestellen

Ben je ervan overtuigd dat de Kobo Libra e-reader de juiste voor jou is? Bestel dan bij een van onderstaande webshops!

Webshop Prijs Bestellen
Expert €179,00 Bestel bij Expert
Paradigit €179,00 Bestel bij Paradigit
BCC €179,00 Bestel bij BCC
Yorcom €179,00 Bestel bij Yorcom
Coolblue €179,99 Bestel bij Coolblue
Alternate €199,00 Bestel bij Alternate
Bol.com €159,00

*Prijzen zijn voor het laatst bijgewerkt op 19 juli 2021. Klik voor de actuele prijzen de links aan.