Kobo Forma

Kobo Forma e-reader

De Kobo Forma is een van de duurdere Kobo modellen met een prijs van €279,99. De Kobo Forma werd in 2018 gereleased en hieronder leest u waarom dit wel of niet de e reader voor u is!

Waarom de Kobo Forma het geld waard is

De €279,99 die de Kobo Forma moet kosten is best een behoorlijk bedrag. Daarom is het belangrijk om te weten wat je nou precies krijgt bij aankoop van de Kobo Forma. Ook is een kleine vergelijking tussen de Kobo Libra en Forma goed voor de beeldvorming. Een groot verschil tussen Kobo Libra en Forma is de prijs. De Kobo Libra kost €179,99 en is dus een stuk goedkoper. Het scherm van de Kobo Forma is met 8 inch best groot te noemen, in vergelijking met de 6,8 inch van de Kobo Libra. Het scherm van de Kobo Forma gaat langer mee dan het scherm van de Kobo Libra door het duurdere materiaal waar het van gemaakt is. Oftewel, minder krassen en langer leesplezier met de Kobo Forma! Deze e-reader staat niet in onze lijst beste e-readers 2021!

Een aantal voordelen van de Kobo Forma

De Kobo Forma is een e-reader die veel verschillende functies biedt voor optimaal leesplezier. Hieronder benoemen we de voordelen die de Kobo Forma heeft:

  • Waterbestendig. De Kobo Forma is waterbestendig tot een diepte van 2 meter (60 minuten), waardoor u hem gerust mee kunt nemen naar plekken met water.
  • Groot, maar licht. De Kobo Forma is van formaat (8 inch) een grote e-reader, maar door het slimme design is hij niet veel zwaarder dan andere e readers. Door de verdikte rechterzijde is hij tevens makkelijk grijpbaar tijdens het lezen.
  • Comfortlight Pro. Door de Comfortlight Pro functie kunt u de schermverlichting naar uw eigen voorkeur aanpassen. Ook is er een functie om het blauwe licht weg te filteren, wat fijn is voor uw ogen.

De Kobo Forma is met zijn prijs niet goedkoop, dus wordt er vaak op een Kobo Forma aanbieding gezocht. Voordat u op een dergelijke Kobo Forma e-reader aanbieding ingaat is het goed om te weten dat de adviesprijs €279,99 bedraagt. Ziet u de Kobo Forma voor een lagere prijs te koop staan? Dan heeft u waarschijnlijk een e-reader aanbieding te pakken! U kunt de Kobo Forma e reader bij verschillende webshops vinden, zo vind je de Kobo Forma bij Mediamarkt en Coolblue, maar ook bij vele andere shops. Wilt u zorgeloos kunnen genieten van het lezen van boeken? Dan is de Kobo Forma een mooie e-reader voor u. Maar ook als u toch iets goedkopers zoekt is er genoeg aanbod, zoals de Kobo Clara HD of Kobo Nia.

Kobo Forma kopen?

Een Kobo Forma e-reader kopen kan bij diverse webshops. Hieronder hebben wij er een aantal op een rijtje gezet:

Webshop Prijs Bestellen
Expert €279,00 Bestel bij Expert
Yorcom €279,00 Bestel bij Yorcom
Coolblue €279,99 Bestel bij Coolblue
BCC €279,00 Bestel bij BCC
Paradigit €279,00 Bestel bij Paradigit
Alternate €299,00 Bestel bij Alternate
Bol.com €279,99

*Prijzen voor het laatst geüpdatet op 19 juli 2021, klik op de links om de huidige prijzen te bekijken.