Tolino Vision 6

Nieuw in oktober 2021

Alles over de Tolino Vision 6 e-reader

De Tolino Vision 6 is de zevende e-reader van Tolino en heeft het beste scherm dat er op dit moment te koop is. De adviesprijs bedraagt €189. Op het 300 ppi HD E Ink Carta Display ziet u alles haarscherp en heeft u zelfs geen last van weerspiegeling als u in de zon leest. De ingebouwde Smartlight schermverlichting past de kleur en de lichtsterkte automatisch aan, aan het tijdstip van de dag. De Tolino Vision 6 heeft een nieuwe krachtige processor in een strak en flinterdun ontwerp. Open gemakkelijk je e-books en blader zonder vertraging.

Waarom de Tolino Vision 6 bestellen?

Ben jij een echte leesliefhebber? Dan is de Tolino Vision 6 garant voor urenlang leesplezier! U kunt overal zorgeloos lezen, waar u maar wilt. Neem de Tolino Vision 6 e-reader mee naar het strand op vakantie of lees heerlijk thuis in bad je favoriete e-book.

We zetten de andere voordelen van de Tolino Vision 6 nog even samenvattend voor je op een rijtje:

  • De Tolino Vision 6 heeft een 7 inch E Ink Carta HD-scherm met haarscherpe tekst en die vriendelijk voor het oog is om te lezen.
  • De Tolino Vision 6 heeft een dubbellaags touchscreen en is snel en nauwkeurig.
  • De Tolino Vision 6 heeft meer opslagruimte, namelijk 16 GB.
  • De Tolino Vision 6 heeft een groter formaat van 144,6×161,6×5,9 mm met een 9,0 mm handvat.
  • De Tolino Vision 6 heeft Smartlight, de sterkte en kleur van het scherm verandert met het tijdstip van de dag mee.
  • De Tolino Vision 6 heeft een lange batterijduur en gaat enkele weken mee, handig voor vakanties
  • De Tolino Vision 6 heeft verschillende functies zoals een woordenboek functie, vertaalfunctie, Quick Scroll functie en een scherm vergrendel functie.
  • De Tolino Vision 6 is erg licht en weegt maar 215 gram.
  • De Tolino Vision 6 is waterbestendig en kan 60 minuten in zoet water op maximaal 2 meter diepte.
  • De Tolino Vision 6 heeft een geïntegreerde wifiverbinding.

Opvolger van de Tolino Vision 5

nieuwe versie van een van de best-verkochte e-readers op de markt

De Tolino Vision 6 e-reader is de opvolger van de enorm populaire Tolino Vision 5. Deze Tolino Vision 6 e-reader heeft een nog beter en groter scherm en ook meer opslagruimte dan de Tolino Vision 5. De Tolino Vision 6 heeft namelijk 16 GB opslagruimte, terwijl de Tolino Vision 5 het moet doen met 8 GB opslagruimte en een iets kleiner scherm.

Bestel nu de Tolino Vision 6

Wil jij genieten van alle voordelen van de nieuwste e-reader, de Tolino Vision 6? Dan vind je de beste e-reader aanbieders bij ereadersite.nl. Bekijk hieronder waar je de Tolino Vision 6 kan kopen en bestel direct!

Breid je leesplezier uit met de fantastische e-reader met een 7 inch scherm, snel dubbellaags touchscreen en Smartlight schermverlichting. De e-reader is ook nog eens waterbestendig en heeft nog meer verschillende handige functies heeft zoals de scherm vergrendel functie. Ontdek het zelf en bestel nu de Tolino Vision 6!

 

De adviesprijs van de Tolino Vision 6 bedraagt €189, zie je deze e-reader voor een lagere prijs? Dan heb je een Tolino Vision 6 aanbieding te pakken! T/m 31 december 2021 kon je de Tolino Vision 6 bij Libris bestellen voor de introductieprijs van €179. Helaas is deze actie inmiddels verlopen, maar mochten wij een nieuwe actie tegenkomen, dan zullen we deze pagina aanpassen!

Case2go - E-reader hoes voor Kobo Libra 2 /Tolino Vision 6 - Sleepcover - Auto/Wake functie - Met handstrap - Sterrenhemel

case2go

€ 19.95