Kobo Clara HD

De Kobo Clara is een compacte e-reader en tevens één van de goedkopere modellen e-readers die Kobo aanbiedt. De Kobo Clara HD is al te verkrijgen vanaf €129,99.

Kobo Clara HD

Kobo biedt verschillende Kobo e-readers aan in verschillende prijscategorieën. De Kobo Clara HD heeft een ingebouwde automatische schermverlichting (Comfortlight Pro) die zichzelf aanpast aan de lichtsituatie. De schermverlichting van de Kobo Clara HD verandert in de avond bijvoorbeeld mee naar een gezonde lichtstand, waarbij het blauwe licht wordt geminimaliseerd. De Kobo Clara wordt meegeleverd (net als alle andere Kobo e readers) met een garantie die 2 jaar geldig is. Het besturingssysteem is standaard ingesteld op Nederlands.

Kobo Clara aanbieding

Op zoek naar een Kobo Clara aanbieding? Let dan wel altijd op de aanbiedingsvoorwaarden die voor de betreffende e reader gelden. Soms geldt een Kobo Clara aanbieding bijvoorbeeld alleen wanneer je een e-reader hoes meebestelt. Kobo heeft veel verschillende Kobo e readers, zoals de Kobo Glo HD. Van deze verschillende Kobo modellen is de Kobo Clara HD één van de goedkopere modellen, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.

De Kobo Clara HD heeft een 6 inch scherm en is erg licht vergeleken met andere e readers. De Kobo Clara HD weegt 166 gram, waardoor het erg makkelijk mee te nemen is. De Kobo Clara HD heeft een opslagcapaciteit van 8GB. Voor het simpelweg lezen van boeken is de Kobo Clara één van de meest toegankelijke e-readers, voor een zeer scherpe prijs. Bij de Kobo Clara HD wordt niet standaard een beschermhoes meegeleverd. Deze moet los van de e reader worden aangeschaft. Om de Kobo Clara te kunnen gebruiken moet er wel eerst een kosteloos Kobo account worden aangemaakt. Mede door het lichte gewicht en de prijs is de Kobo Clara een uitstekende keus als u niet te veel aan een e reader wil uitgeven.

Kobo Clara HD kopen?

Een Kobo Clara HD e-reader kopen kan bij diverse webshops. Hieronder hebben wij er een aantal op een rijtje gezet:

Webshop Prijs Bestellen
Expert €129,00 Bestel bij Expert
Yorcom €129,00 Bestel bij Yorcom
Coolblue €129,00 Bestel bij Coolblue
Paradigit €129,00 Bestel bij Paradigit
BCC €129,00 Bestel bij BCC
Alternate €131,90 Bestel bij Alternate
Bol.com €129,99

*Prijzen zijn voor het laatst bijgewerkt op 19 juli 2021. Klik de links aan om de huidige prijzen te bekijken.

Kobo Clara HD sleepcover case E-reader hoesje Blauw

Expert

€ 29.95