Pocketbook Touch HD 3

De e-reader Pocketbook Touch HD3 is verkrijgbaar vanaf €159, maar waarom zou u de Touch HD 3 moeten kopen? Hieronder bespreken we een aantal specificaties van de Pocketbook Touch HD3!

Veel leesplezier met de Pocketbook Touch HD 3

De Pocketbook Touch HD3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat toch wel een unieke eigenschap is in de e-readerwereld. Zo is er een Pocketbook Touch HD 3 koper kleur, waarbij de achterkant koperkleurig is en de leesranden zwart zijn. Verder is de Touch HD 3 ook verkrijgbaar in grijs en wit. Een dergelijke koperkleur vind je vaak niet bij modellen van bijvoorbeeld Kobo, Kindle of Tolino. De Pocketbook Touch HD3 is een standaard formaat e-reader met een 6 inch scherm. Door het lichte gewicht is dit een ideale e-reader om mee te nemen op reis. Het besturingssysteem van de Touch HD 3 is verder in te stellen op 3 talen: Nederlands, Duits of Engels.

Voordelen van de Pocketbook Touch HD3 e-ereader

De Pocketbook Touch HD3 heeft net als alle andere e-readers een aantal punten die positief opvallen en die handig zijn om te weten vóór u tot aankoop overgaat. Hieronder benoemen we er een paar:

  • Waterbestendig. De Pocketbook Touch HD3 is waterbestendig, dus u kunt hem zorgeloos meenemen naar het zwembad of strand.
  • Smartlight. Met de Smartlight technologie kunt u de helderheid en de temperatuurkleur van het scherm handmatig aanpassen naar uw eigen voorkeur.
  • Bluetooth. De Touch HD 3 is voorzien van een Bluetooth functie, zodat u ook audioboeken kunt luisteren of zelfs muziek kunt opzetten.

Met bovenstaande voordelen in het achterhoofd kunt u nu hopelijk een weloverwogen beslissing maken. Als u op zoek bent naar een Pocketbook Touch HD 3 aanbieding, bekijk dan hieronder de webshops die de Pocketbook Touch HD3 aanbieden. Veel leesplezier gewenst!

Pocketbook Touch HD 3 kopen

De Pocketbook Touch HD 3 e-reader is verkrijgbaar bij verschillende webshops. Hieronder vindt u een lijstje met webshops waar u momenteel een Pocketbook Touch HD 3 e-reader kan kopen!

 

Webshop Prijs Bestellen
Coolblue €159 Bestel bij Coolblue
Bruna €159 Bestel bij Bruna
Bookspot €159 Bestel bij Bookspot
Yorcom €159 Bestel bij Yorcom
Paradigit €159 Bestel bij Paradigit
Bol.com €175

*Prijzen zijn voor het laatst bijgewerkt op 29 maart 2021. Klik op de links om de huidige prijzen te zien.

PocketBook eReader - Touch HD 3 (Grijs) - Box (7640152095252)

BookSpot

€ 159.00

PocketBook Touch HD 3 eBook-reader 15.2 cm (6 inch) Koper, Zwart

Conrad

€ 184.99

PocketBook Touch HD 3 metallic grey eBook-reader 15.2 cm (6 inch) Grijs metallic

Conrad

€ 184.99

Pocketbook Touch HD 3 e-book reader Touchscreen 16 GB Wi-Fi

Megekko

€ 192.95